FRI FRAGT OVER 500,-
HURTIG LEVERING I HELE DK
RING PÅ TLF: 97 92 24 44
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Videre til betaling

Gardinbussen
Kategorier

Lama Family

Der er ingen varer
Lama Family

 

Lama Family bringer fornyelse til vores velkendte håndværk, idet alle Lama Family senge er polstret med det unikke flex+ skum, der giver en enestående balance mellem åndbarhed og smidighed. Få individuel støtte og aflastning uden temperatursvingninger med Lama Family. Til dig der foretrækker en vægtløs fornemmelse.

 

Family Box

En enkel og gennemført seng med udsøgt komfort. Sengen er polstret med det unikke flex+ komfortlag for enestående støtte.

se mere herOplev Family Box

Family Kontinental

Få individuel støtte og aflastning med en Lama Family Kontinentalseng med det unikke flex+ komfortlag. Sengen leveres med ét stort betræk.

se mere herOplev Family kontinental

Family Elevation

En Lama Family Elevationsseng er til dig, der ønsker større fleksibilitet og komfort. Sengen er polstret med det åndbare og smidige flex+.

se mere herOseplev Family Elevation

Family Box Elevation

Oplev en enestående komfort med den luksuriøse Lama Family Boxelevationsseng med det ekstra smidige og åndbare flex+ komfortlag.

se mere herOplev Family Box Elevation

Gå til vores Facebook

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på Facebook

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Bestil gardinbus
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 97 92 24 44

Send os en e-mail