FRI FRAGT OVER 500,-
HURTIG LEVERING I HELE DK
RING PÅ TLF: 97 92 24 44
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Videre til betaling

Gardinbussen
Kategorier

Elevation senge

Der er ingen varer
Elevation senge


Dunlopillo Passion Box Elevation

 

Perfekt afbalanceret elevationsseng med 16 cm naturlatex-kerne, et ekstra 5 cm komfortlag og et fleksibelt lag af pocket-fjedre. Madras og seng er samlet i ét lækkert og luksuriøst design.
Dunlopillo Passion Elevation

 

En gennemført elevationsseng med integreret nakkeløft, 16 cm naturlatex-kerne, 7 komfortzoner og et ekstra 5 cm komfortlag. For luksuriøs komfort, når du sover.Dunlopillo Pure Box Elevation

 

Pure Box Elevation samler madras og hævebund i ét stilrent design. Sengen er inddelt i 7 komfortzoner med en 16 cm naturlatex-kerne og et ekstra 5 cm komfortlag.

Læs mere


Dunlopillo Pure Deluxe Elevation

 

En flot og enkel elevationsseng, der byder på en 21 cm høj madras inddelt i 7 komfortzoner bestående af en 16 cm naturlatex-kerne og 5 cm indbygget topmadras i naturlatex.

Læs mere


Dunlopillo Pure Elevation

 

En enkelt og elegant elevationsseng med 7 komfortzoner, en 16 cm naturlatex-kerne og syv unikke komfortzoner for maksimal støtte.

Læs mere


Gå til vores Facebook

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på Facebook

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Bestil gardinbus
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 97 92 24 44

Send os en e-mail