FRI FRAGT OVER 500,-
HURTIG LEVERING I HELE DK
RING PÅ TLF: 97 92 24 44
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Videre til betaling

Gardinbussen
Kategorier

Salgs- og leveringsbetingelser

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra HLBO.dk Webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og HLBO.dk Webshop.

Generelt

Købet er først bindende , i det øjeblik HLBO har bekræftet ordren.

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra HLBO.dk Webshop. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra HLBO.dk Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Nord, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og HLBO.dk Webshop.
Dette betyder, at varerne normalt sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Ved webordrer får du gratis levering uden omdeling, når du køber for kr. 500,00 eller derover. Ved ordrer under kr. 500,00 tillægges et beløb på kr. 49,00 til forsendelse. Du kan tilvælge levering med omdeling, så din ordre bliver leveret hjem til dig – det koster kr. 59,00 uanset ordrens størrelse. Derudover kan du vælge at afhente din ordre i vor butik, og det er altid gratis uanset ordrens størrelse.


Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra HLBO.dk Webshop skal påberåbes straks, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til HLBO.dk Webshop. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, HLBO.dk Webshop har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for HLBO.dk Webshop.

Fortrydelsesret
HLBO.dk Webshop yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal HLBO.dk Webshop underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: jh@hlbo.dk

Pris og betaling
I HLBO.dk Webshoppen har du mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort. Alle priser i HLBO.dk Webshop på web-adressen http://www.HLBO.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Nord "Carry On"(Fly) gældende rater.

Gældende til øvrige udland: Betaling aftales med HLBO.dk.

Test her


Gå til vores Facebook

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på Facebook

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Bestil gardinbus
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 97 92 24 44

Send os en e-mail