FRI FRAGT OVER 500,-
HURTIG LEVERING I HELE DK
RING PÅ TLF: 97 92 24 44
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Videre til betaling

Gardinbussen
Kategorier
Susanne Schjerning Sengetøj Oriental oliven Se fuld størrelse

Susanne Schjerning Sengetøj Oriental oliven

Drøm smukt og sov skønt!

I det smukke og rolige Oriental sengetøj og drøm dig til den lune nat med et strejf af østerlandsk stemning, fyldt med cikaders sang og dufte fra de frodige haver med kæmpe bregner og blomstrende træer...

farven: Oliven - fåes også i farven Smoke/grå

se mere info herunder

Flere detaljer

  • 140x200 cm.

DKK 429,95

Nedsat pris!

-DKK 70,00

DKK 499,95

3 andre varer i samme kategori:

Materialet er den skønne og velkendte originale kvalitet af blød bomuldssatin. Alle sengesæt fra Notes er fremstillet af fine, ringspundne bomuldsgarner i en lækker satinvævning, med en smuk blank overflade og er derfor dejligt blødt og lækkert at sove i. Hovedpude og dynebetræk er lukket med en usynlig lynlås for et enkelt og diskret look, som samtidig er materialebesparende.

Af overskudsstof fra sengetøjsproduktionen, har vi har syet fine muleposer og så længe der er lager, får du en mulepose med som en ekstra gave. Muleposen kan du med fordel anvende til opbevaring.

Bomuldssatinen har easy-care finish for, at sengesættet krøller minimalt. Sengetøjet overholder kvalitetskravene i Øko-tex Standard 100. Det betyder at sengetøjet er testet fri for farlig kemi for dig. Men du skal stadig huske at vaske dit sengetøj før du tager det i brug.

For at bevare de flotte og rene farver anbefales det, at sengesættene vaskes med vrangen ud og næsten lynet lynlås, på max. 60 c. Sengetøjet kan vaskes af både mænd og kvinder ;-)

Notes by Susanne Schjerning sengetøj er skønt dansk design med kvalitets produktion i Europa.

Gå til vores Facebook

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på Facebook

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Bestil gardinbus
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 97 92 24 44

Send os en e-mail