FRI FRAGT OVER 500,-
HURTIG LEVERING I HELE DK
RING PÅ TLF: 97 92 24 44
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Videre til betaling

Gardinbussen
Kategorier

Værd at vide ved køb af ny seng

På 1 sal i butikken, har vi vores sengeafdeling - kom gerne ind og test og få en snak om hvilken seng/madras der vil leve op til dine behov.

Skumtyper

Polyetherskum
Kaldes også skumgummi. God vægtfylde og giver god støtte til kroppen. Tillader ikke sved og fugt at trænge igennem. En god kvalitet til en billig pris.

Latex
Latex er naturgummi og har en høj spændstighed, elasticitet samt lang holdbarhed. Kan ånde så sved og varme bliver transporteret væk fra kroppen. Latex har fremragende tilpasningsevne og høj liggekomfort.

Dunlopillo latexmadrasser skiller sig ud fra andre typer af madrasser. Dunlopillos latex indeholder minimum 70 % natur gummi, det er grundlaget for at Dunlopillo som de eneste giver 15 års sætnings garanti på deres produkter. 

Celsiusskum
Celsius er et tempraturfølsomt Viscoelastisk materiale med åbne porer. Skummet tilpasser sig kroppen og giver en jævn trykfordeling og derved en rigtig god støtte til hele kroppen.

Elevationsmadrasser

Fjedermadrasser
Findes i pocket og multipocket, kort sagt er der flere mindre fjedre i en multipocket hvilket giver en bedre tilpasning og støtte.

Skummadrasser
Laves af dunlopillo latex, er mere fleksibel og føjelig end en fjedermadras og egner sig bedre end fjedermadrasser til elevation. Den åbne struktur i Dunlopillos madrasser giver luftcirkulation, og den er med til at sikre en optimal temperatur i sengen. Endvidere er Dunlopillos madrasser inddelt i 7 forskellige komfortzoner sikrer perfekt liggekomfort.

Med en Dunlopillo latexmadras, får du den optimale løsning til en elevationsseng da latexmadrassens komfort ikke ændres pga. elevationen modsat en fjedermadras der slides og komprimeres under elevation.


Gå til vores Facebook

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på Facebook

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Bestil gardinbus
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 97 92 24 44

Send os en e-mail