FRI FRAGT OVER 500,-
HURTIG LEVERING I HELE DK
RING PÅ TLF: 97 92 24 44
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Videre til betaling

Gardinbussen
Kategorier

IT´s Not Just A Bed - It´s A Jensen.

HVORFOR VÆLGE EN JENSEN SENG?

 

klik på linket og se udvalget af Jensen Bed https://jensen-beds.com/dk/vores-senge/


 

SOVEKOMFORT

Jensens produkter er konstrueret for at give kroppen optimal støtte og liggekomfort. I stedet for at holde fast i gamle metoder og materialer, har Jensen altid bestræbt sig på at finde den bedste løsning, dette betyder også at vi benytter de mest moderne materialer.

Målet med at finde den optimale liggekomfort, er drivkraften bag de innovationer som har givet Jensen et stærkt navn i branchen. Flere nye trykaflastende materialer og opbygningsløsninger, har gennem årene båret vort signatur. Zoneinddelte fjedersystemer er et af de mange eksempler. Yderligere optimering af zonetankegangen, ved brug af stretchmaterialer, er et andet.

HIMMELSK SØVN – HVER DAG

Jensens zonesystem giver rigtig støtte til hele kroppen, når du hviler og sover. Korsrygstøtte i kombination med blød skulderzone giver en helt anden soveoplevelse. Princippet er lige så logisk, som det er naturligt. De fleste er bredere over hofter og skuldre samtidig med, at taljen er tungere og på mange smallere. Da det er madrassens opgave at bære kroppen, giver den zoneinddelte madras en mere jævn og bekvem støtte, fordi skuldre og hofter synker dybere ned i madrassen, og taljen mødes af fastere støtte. Ligger du på ryg eller side, er resultatet det samme.JENSEN® ORIGINALE ZONESYSTEM kombinerer blød skulderzone med fast lændestøtte

 

JENSEN POCKET ON POCKET TECHNOLOGY er helt nye og opgraderede fjedersystemer. Jensen Pocket on Pocket i alle sengens lag gør, at kroppen synker dybere ned i madrassen, og får den nødvendige støtte. Pocket-fjedre i underfjedringen giver en stabil komfort uden forstyrrende sidebevægelse (dobbeltseng).

JENSEN ALOY® 2.0 er vores bedste og mest fleksible fjedersystem, som konstant tilpasser sig din skiftende liggestilling og vægtfordeling med en ekstra blød skulderzone – som giver god plads til dine skuldre.

VASKEANVISNING Alle liggeflader kan vaskes på 60°C for optimal hygiejne.

GARANTI OG TRYGHED Alle Jensens senge leveres med 5 års totalgaranti, og 25 års garanti mod rammeog fjederbrud.

STRETCH i i alle liggeflader gør, at kroppen synker ned i sengen, og får støtte og aflastning af det zoneinddelte fjedersystem.

MADE IN NORWAY Alle Jensens senge og madrasser designes og produceres i Norge.

HEL LIGGEFLADE Vores kontinentalsenge og Seamless boksmadrasser har hele liggeflader, uden hårde kanter i midten. Teknologien giver fortsat mulighed for individuelt at vælge graden af hårdhed.

SVANEMÆRKET Produkter med Svanemærket opfylder strenge krav om påvirkning af miljøet gennem hele produktets levetid.

JENSEN PRODUKTER ER TESTET OG GODKENDT af AEH, et neutralt testinstitut i Zurich, Schweiz. Hvert produkt bliver certificeret, og gennemgår grundige test i forhold til ergonomi, hygiejne, sengeklima og holdbarhed.

 

 Gå til vores Facebook

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på Facebook

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Bestil gardinbus
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 97 92 24 44

Send os en e-mail