FRI FRAGT OVER 500,-
HURTIG LEVERING I HELE DK
RING PÅ TLF: 97 92 24 44
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Videre til betaling

Gardinbussen
Kategorier

Lama Elevationssenge og Boxmadrasser

Elevationssenge giver dig nye muligheder med din seng. Med et tryk på fjernbetjeningen kan du indstille fod og/eller hovedgærde i den stilling du ønsker. Du kan læse, se TV, nyde morgenkaffen med god støtte. Med en elevations seng får du et funktionelt møbel samtidig med at du får god støtte. Lama senge er Dansk producerede senge af høj kvalitet.

Du opnår optimal fleksibilitet med en elevationsseng pga. dens opbygning i tre lag: elevationsbund, vendbar madras og en topmadras. Der finde forskellige elevationsbunde med mulighed for individuel tilpasning, den vendbare madras leveres i forskellige udformninger, Dunlopillo i latex og Lama madrasser med fjedre. Madrasserne leveres i forskellige hårdheder samt zoneinddelinger for optimal comfort og støtte. Endelig giver topmadrassen den sidste comfort som sikre støtte of aflastning til kroppen.


Gå til vores Facebook

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på Facebook

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Bestil gardinbus
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 97 92 24 44

Send os en e-mail